Kijkcijfers Netflix dit weekend door het dak dankzij nieuwe topfilm

Kijkcijfers Netflix dit weekend door het dak dankzij nieuwe topfilm

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Killer (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Kijk direct
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.



Locked In (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nour Wazzi | Cast: Rose Williams, Famke Janssen, Alex Hassell, e.a. | Kijk direct
De pasgetrouwde Lina krijgt het aan de stok met haar vervelende, ijskoude schoonmoeder Katherine. Een affaire binnen de familie leidt Lina op een reis van rivaliteit, ontrouw, verraad en moord - en een complot om haarzelf ten val te brengen. Lina weet daardoor al snel niet meer wie ze wel en niet kan vertrouwen.



The Courier (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dominic Cooke | Cast: Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley, e.a. | Kijk direct
Tijdens de Koude Oorlog wordt de onopvallende Britse zakenman Greville Wynne gerekruteerd door de buitenlandse inlichtingendienst. Hij krijgt de opdracht om een band op te bouwen met een belangrijke Sovjetofficier. De missie is het verzamelen van informatie die nodig is om een nucleaire confrontatie te voorkomen. Al snel merkt Wynne dat de operatie ontzettend gevaarlijk is en niemand te vertrouwen.



NieuwsFilm

meest populair