Dochter van Bruce Willis vertelt hoe het echt met hem gaat nu dementie serieus wordt

Dochter van Bruce Willis vertelt hoe het echt met hem gaat nu dementie serieus wordt

Bruce Willis is met pensioen vanwege een zeldzame vorm van dementie, zijn gezin is open over zijn conditie.

Bruce Willis, de ster uit succesvolle films als Die Hard, Armageddon en Sixth Sense is sinds 2022 met gedwongen pensioen. Hij heeft een weinig voorkomende vorm van dementie.

Zijn samengesteld gezin, met kinderen bij ex-vrouw Demi Moore en huidige vrouw Emma Heming-Willis, koos ervoor om transparant te zijn over zijn conditie. Af en toe vertellen zij naar aanleiding van zijn progressieve ziekte meer over hun mentale welzijn en hun besluiten.

Anderen ook helpen
Tallulah Willis, een van zijn vijf dochters, zei in een recent interview met Drew Barrymore: "Het is zoals we zijn als familie. Ook willen we dat mensen weten wat frontotemporale dementie is. Zo helpen wij anderen met iets waarmee wij worstelen en wordt het alsnog iets moois."

De 29-jarige artieste vertelde over haar vaders conditie: "Hij is net zo, en ik denk dat dat in dit geval het beste is wat je kunt willen. Ik zie liefde als ik bij hem ben. Hij is mijn vader en hij houdt van mij. Dat is heel speciaal."

Hem beter begrijpen
Ook vertelde Tallulah dat ze zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengt en foto's en video's van vroeger doorspit om hem en haarzelf beter te begrijpen. Meer staat hier in de onderstaande YouTube-video van The Drew Barrymore Show.



NieuwsFilm

meest populair