Nederlandse bioscoopfilm met Elise Schaap maakt gelijk indruk op Netflix

Nederlandse bioscoopfilm met Elise Schaap maakt gelijk indruk op Netflix

Hotel Sinestra van Michiel ten Horn was de eerste Gouden Film van 2023.

Het is weer tijd voor winterse films en dat betekent dat Netflix de catalogus naspeurt voor aantrekkelijke releases. Ze kwamen onder meer uit bij Hotel Sinestra, de Nederlandse familiefilm die in 2022 en 2023 flink wat gezinnen naar de bioscopen wist te lokken. Nu komt de film binnen op plaats tien in de Netflix Top 10.

Hotel Sinestra komt van regisseur Michiel ten Horn (Aanmodderfakker) en Netflix omschrijft de film met woorden als "meeslepend" en "kids". Je ziet rollen van Bobbie Mulder, Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger.

Prima ontvangen
Op MovieMeter zien we een 3,19/5 als score na 16 stemmen. Recensent Sil Smit keek de film voor FilmTotaal en was ook prima te spreken. Dat blijkt wel uit de drie sterren die hij gaf aan de film.

"De makers hebben duidelijk een tijdloze familiefilm willen maken - een beduimelde VHS die je elke winter weer in de videorecorder wilt schuiven. Tegen het einde wordt het allemaal een beetje stichtelijk, maar het zij de makers vergeven," schrijft Smit aan het einde van zijn recensie.

Nu op Netflix
Wil je Hotel Sinestra graag even zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Ava is boos en wenst de volwassenen in haar hotel weg met magie. Te laat realiseert ze zich dat kinderen ouders nodig hebben! Ze moet ze terughalen vóór Kerstmis, maar hoe?

NieuwsFilm

meest populair