Heel goed nieuws voor actie-sequel 'Mortal Kombat 2'

Heel goed nieuws voor actie-sequel 'Mortal Kombat 2'

Nu de acteursstaking voorbij is, kan er eindelijk weer gevochten worden.

Mortal Kombat 2-producent heeft een korte, maar belangrijke update gegeven over het hervatten van de opnames van de Mortal Kombat-sequel nu de acteursstaking eindelijk voorbij is.

Garner gaf via X reactie op een bericht van DiscussingFilm waarin werd aangegeven dat de opnames begin 2024 zouden worden hervat. Garner zei dat dit al eerder dan dat zal zijn.

Betrouwbare bron
En hoewel de producent geen specifieke datum onthulde over de hervatte opnames van Mortal Kombat 2 liet hij wel weten dat hij iets zal delen zodra de opnames echt weer beginnen.

En dat je daarop kunt vertrouwen, is iets dat zeker is. Garner heeft namelijk vaker via sociale media laten weten wat de stand van zaken is rondom de productie van de sequel.

Speculatie alom
In een andere tweet die niet lang daarna volgde, bevestigde Garner nogmaals dat hij fans op de hoogte zal stellen als er relevante informatie is om te delen. Alles wat je verder online leest over de opnames van MK2 is volgens hem pure speculatie.



Aldus Garner:

"Ik beloof dat ik de MK Kommunity iets zal laten weten zodra ik meer weet over de startdatum. Al het andere is speculatie... of er wordt gepost voor kliks."

Eindelijk: Johnny Cage!
Vooraf aan de staking, is er al aardig wat informatie naar buiten gekomen over Mortal Kombat 2. Zo hoorden we dat Tati Gabrielle de rol van fanfavoriet Jade zal spelen. Ook kwam de grote mededeling dat Karl Urban (The Boys) de rol van niemand minder dan Johnny Cage op zich zal nemen.



Voor fans van de franchise zal het geruststellend zijn dat de acteurs zeer snel weer voor de camera's zullen staan. Wij houden jullie in elk geval op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen.

NieuwsFilm

meest populair