Eerste reacties op Disney's nieuwste animatiefilm 'Wish': "Pure magie"

Eerste reacties op Disney's nieuwste animatiefilm 'Wish': "Pure magie"

Disney viert honderd jaar magie op heel bijzondere wijze met deze nieuwe animatiefilm!

Disney bestaat honderd jaar en Wish is bedoeld om de afgelopen eeuw aan magische verhalen te vieren. De eerste reacties op de nieuwe animatiefilm stromen binnen en die beloven heel veel goeds.

Wish is Disney's nieuwste parel en in deze film wordt moderne computeranimatie gecombineerd met de ouderwetse stijl Alles om het speciale jubileum te vieren.

Magisch
De eerste reacties op de film stromen binnen, want Wish is in première gegaan in de Verenigde Staten. En dat heeft een behoorlijk blijvende indruk gemaakt op kijkers.

"Magisch en inspirerend", noemt een kijker de nieuwste Disney-film. "Wish is iets dat je nooit eerder hebt gezien, maar voelt precies zoals je favoriete animatiefilm."

Terug in vorm
"Disney is terug in vorm met Wish", schrijft het blad Pop Culture op X. "Een ode aan de geschiedenis van Disney en een belangrijk verhaal over moed en gemeenschap."



Ook zijn critici erg te spreken over de cast. Deze bestaat uit onder anderen Chris Pine, Evan Peters en Ariana DeBose.

Wensen komen uit
Asha komt uit een magisch koninkrijk waar wensen echt uitkomen. Ze doet een wens zo krachtig dat hij wordt beantwoord door een kleine bal van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan ze op avontuur.



NieuwsFilm

meest populair