Jack Nicholson over een mogelijke terugkeer: "Ik zat onder een boom"

Jack Nicholson over een mogelijke terugkeer: "Ik zat onder een boom"

De acteur heeft al heel wat moois gemaakt maar hier blijft het wel bij.

Jack Nicholson was jarenlang een van de grote namen in Hollywood. De acteur heeft dan ook heel wat topfilms gemaakt, maar we hebben hem nu al een hele tijd niet meer gezien. Komt hij nog eens een keer terug?

Nicholson, vandaag de dag alweer 86 jaar oud, heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Zo was hij te zien in o.a. One Flew Over the Cuckoo's Nest, The Shining en The Departed. Ook won hij maar liefst 3 keer een Oscar.

Afscheid
Zijn laatste film, How Do You Know, stamt echter alweer uit 2010. Het is dus al 13 jaar geleden dat de geliefde acteur de filmwereld achter zich liet. Sommige fans hopen dat hij nog eens terugkeert, maar die kans lijkt toch zeer klein.

Marc Maron, van de bekende WTF with Marc Maron podcast, zegt het volgende: "Ik weet dat iemand Jack recentelijk vroeg voor een film. Jack zei echter meteen: 'Ik heb geen interesse. Weet je wat ik vandaag gedaan heb? Ik zat onder een boom en heb een boek gelezen'. Jack wil niet meer acteren".

Rust
Nicholson liet al eerder weten dat hij het wel mooi vindt geweest en het rustig aan wil doen. Nog niet zo heel lang geleden werd acteur gespot bij een basketbalwedstrijd van de Warriors tegen de Lakers.



Na afloop deelde hij nog zijn handtekening uit aan fans. Toen hij werd gevraagd of hij nog eens zou acteren, gaf hij een kort maar krachtig antwoord: "Nee". Slecht nieuws voor zijn fans, maar er is genoeg moois met Nicholson wat meer dan de moeite waard is om opnieuw te kijken.

NieuwsFilm

meest populair