Sharon Stone over perverse Sony-baas: "Hij trok zijn jongeheer uit zijn broek net voor mijn gezicht"

Sharon Stone over perverse Sony-baas: "Hij trok zijn jongeheer uit zijn broek net voor mijn gezicht"

De actrice noemt geen namen maar deelt nu wel haar verhaal met de wereld.

De afgelopen jaren (sinds #MeToo) hebben de berichten over wangedrag van acteurs zich opgestapeld. Ook de iconische Sharon Stone deelde al eerder verhalen over filmtalenten die iets te ver gingen. Nu doet ze dat opnieuw.

Stone, o.a. bekend van pareltjes als Casino en Basic Instinct, is vandaag de dag alweer 65 jaar oud en acteert nu iets minder. In de jaren negentig was ze echter een van de grootste namen in Hollywood, maar ook zij werd lang niet altijd gerespecteerd.

Afspraak
Voordat ze echt beroemd was, in de jaren tachtig, had Stone een ontmoeting met een van de Sony bazen. Dit verliep echter allesbehalve zoals gehoopt en verwacht. De actrice deelt nu haar verhaal: "Ik ontmoette hem in zijn kantoor en ging op een bank zitten, die echt heel dicht op de grond stond. Ik zat dus als het ware bijna op de grond".

"Vervolgens kwam hij tegenover me staan en zei hij: 'Het klopt wat ze over je zeggen. Je bent echt prachtig. Het is een lange tijd geleden dat ik zo'n mooie vrouw heb gezien. Iedereen heeft het over jou en ik begrijp nu waarom'. Hij probeerde me in te palmen".

Incident
Toen gebeurde 'het'. Zo vervolgt Stone: "Hij stond recht voor me en zei toen: 'Maar eerst...' en trok toen zijn jongeheer uit zijn broek, net voor mijn gezicht. Ik was nog erg jong en nerveus en begon dus te lachen. Ik moest lachen en tegelijkertijd huilen. Ik kon niet meer stoppen".



"Als gevolg hiervan wist hij niet goed wat hij moest doen, dus hij trok zijn broek weer omhoog en verliet zijn bureau. Ik bleef daar zitten, totdat zijn secretaris mij kwam ophalen en zei dat ik kon vertrekken. Dit is een bizar verhaal uit mijn carrière, maar zo heb ik er nog wel meer..."

NieuwsFilm

meest populair