Matthew Perry verpestte werkelijk al zijn relaties met beroemde actrices

Matthew Perry verpestte werkelijk al zijn relaties met beroemde actrices

De beroemde acteur Matthew Perry uit 'Friends' had bindingsangst en verknalde al zijn relaties, maar probeerde eraan te werken.

Wereldwijd staat Matthew Perry bekend als Chandler Bing uit de populaire serie Friends. Hij had genoeg aandacht van vrouwelijk schoon. Zelf had hij vooral aandacht voor beroemde actrices. Toch bleef de recent op 54-jarige leeftijd overleden acteur vrijgezel.

Matthew was stiekem verliefd op Jennifer Aniston in hun begintijd bij Friends. Hij had onder meer korte relaties met Julia Roberts, Neve Campbell en Lauren Graham. Langere relaties had hij met Maeve Quinlan, Rachel Dunn, Lizzy Caplan en Molly Hurwitz.

Diepe bindingsangst
Maar Matthew had een diepe bindingsangst. Hierdoor verknalde hij elke relatie, of wist foutjes te vinden bij de ander, zodat hij haar kon gaan haten. Hij wist dat op een gegeven moment wel en werkte aan die enorme angst voor liefhebben.

Naar aanleiding van zijn memoires Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing vertelde hij hier aan People over zijn relatiebreuken: "Dat was ik die bang was. Dat was ik die manifesteerde dat er iets verkeerd was met hen. En dan kon ik het uitmaken."

Vernietigende gedachten
Hij vervolgde: "Maar niet iedereen heeft fouten. Ik was die gemeenschappelijke factor bij al die relaties die misliepen. Ik liep als eerste weg, want ik was bang dat ze me zouden vernietigen."



Matthew schreef het boek voor degenen die zichzelf in hem kunnen herkennen of voor degenen die inzien dat tegenslagen nog erger kunnen zijn. In de bovenstaande YouTube-video van People zijn wat herinneringen aan Matthew te zien.

NieuwsFilm

meest populair