Megan Fox spreekt eindelijk over de tragedie die ze met Machine Gun Kelly beleefde

Megan Fox spreekt eindelijk over de tragedie die ze met Machine Gun Kelly beleefde

De 'Transformers'-actrice laat zich voor het eerst uit over haar miskraam.

Megan Fox komt wel vaker langs in het nieuws. Meestal gaat het hier om de 'pikante kiekjes' die op haar Instagram-pagina verschijnen, maar ook is er veel te doen over haar vriend, zanger Machine Gun Kelly. Nu wordt ons iets meer duidelijk over hun relatie.

Sommige fans van de Transformers-actrice zijn namelijk boos op de rapper, die vreemd zou zijn gegaan. Op een gegeven moment was Fox ook niet meer te vinden op sociale media en leek ze niet meer met Kelly te zijn, waardoor deze geruchten alleen maar toenamen.

Ander verhaal
Nu komt Fox met een heel ander verhaal. De actrice heeft net een poesie-boek uitgebracht, genaamd 'Pretty Boys Are Poisonous'. Hierin wordt ons veel duidelijk, al is het allesbehalve een leuk verhaal.

Fox heeft namelijk een miskraam gehad. Toen ze twee maanden zwanger ging het fout. Zo schrijft de actrice: "We gaan voor de ultrasound. 10 weken en een dag. Misschien als jij niet... Misschien als ik..." Ze laat de lezer raden wat komt, maar dat geeft ze in het volgende stukje vrij.

Meer
Zo vervolgt ze: "Ik wil je handje vasthouden. Ik wil je horen lachen, maar nu kan ik alleen maar afscheid nemen. Ik doe mijn ogen dicht en beeld me in dat ik je vasthou terwijl ze jou uit mijn lichaam halen".



In Machine Gun Kelly's muzieknummer Twin Flame heeft hij het hier ook over. Zo hoor je op het einde van het nummer een hartslag terwijl hij zingt: "Ga maar slapen, ik zie je in mijn dromen. Dit zal alles veranderen, maar ik moet je loslaten".

NieuwsFilm

meest populair