Regisseur negeerde problemen van Johnny Depp: "Hij is een ster, een koning..."

Regisseur negeerde problemen van Johnny Depp: "Hij is een ster, een koning..."

Johnny Depp keerde terug naar het scherm in de film "Jeanne du Barry" ondanks spanningen met regisseur Maïwenn Le Besco.

De beruchte, publieke rechtszaak van Johnny Depp en Amber Heard had een dramatisch gevolg voor hun acteercarrières. Ze verdwenen van het toneel. Begin dit jaar was Johnny Depp eindelijk weer in een film te zien: Jeanne du Barry.

Het historische drama werd geregisseerd door actrice en regisseur Maïwenn Le Besco. Zij had de nodige aanvaringen met Johnny op de filmset, maar dat interesseerde haar niets. Ook maakte het juridische getouwtrek en Johnny's controverse in de media haar niets uit.

Bij gebrek aan beter
Maïwenn week uit naar Johnny Depp, omdat haar eerste twee acteurs niet konden. Ze zei over de samenwerking: "Bij elke opname waren er spanningen. Bij alles. Waar het om draait is mijn wens voor de film - dat vlammetje levend houden. Johnny vult het personage naar behoren op."

Over het gedoe op de set zei ze: "Johnny is een ster, een koning, een Amerikaan. Mij was verteld dat ik moest wachten tot Johnny uit zichzelf op de set wilde verschijnen. Dat deed ik een keer niet, waarop Johnny me vertelde dat die inbreuk onacceptabel was."

Verschil in cultuur
Ze dacht dat het geruzie lag aan het verschil in cultuur tussen Amerika en Frankrijk - en het feit dat Johnny de Franse koning Louis XV speelde. Meer staat hier in het artikel van World of Reel. In de onderstaande YouTube-video van Deadline vertellen beiden meer.



NieuwsFilm

meest populair