Zac Efron overweegt door nieuwe film 'The Iron Claw' een andere carrière als worstelaar

Zac Efron overweegt door nieuwe film 'The Iron Claw' een andere carrière als worstelaar

Zac Efron, Jeremy Allen White en Harris Dickinson trainden hard om zich voor te bereiden op hun rollen als professionele worstelaars in de film 'The Iron Claw'.

Zac Efron, Jeremy Allen White en Harris Dickinson verfilmen het waargebeurde verhaal van de familie Von Erich. In de film The Iron Claw duiken de broers - net als hun vader - in de wereld van de professionele worstelaars.

De acteurs hebben maanden moeten trainen om overtuigend over te komen in een ring. Ook hebben ze waanzinnig veel gegeten om in spiermassa aan te komen. Ze denken dan ook dat ze alle drie een officieel gevecht aandurven in een echte WWE-ring.

Lekker opgefokt
Ze herinneren zich dat ze na een geslaagde filmopname destijds opgefokt naar Sean Durkin, de regisseur, riepen om WWE te bellen. Zac Efron zei: "Ja, bel WWE! Zeg dat we klaar zijn en dat we het gaan doen! Maar alleen als we het allemaal doen."

Zac vertelde over die uren oefenen: "Er was geen andere manier dan in de ring zelf te trainen. Dat was het meest authentieke om te doen. We deden idiote stunts. Dat was bizar."

Hard werken
Zac Efron, bekend van Baywatch en Dirty Grandpa, was al redelijk getraind voor dit personage. Jeremy Allen White uit Fingernails en Harris Dickinson uit Triangle of Sadness moesten wat harder werken.



Het levert in elk geval een interessante film op. Mochten ze twijfelen aan hun filmcarrière, dan kunnen ze nog aan een andere carrière als worstelaar beginnen. In de bovenstaande YouTube-video van Entertainment Weekly vertellen ze meer.

NieuwsFilm

meest populair