Gal Gadot laat iedereen steil achterover slaan als je deze filmscène ziet

Gal Gadot laat iedereen steil achterover slaan als je deze filmscène ziet

De uiterst populaire Wonder Woman-actrice zagen we ooit bijzonder opvallend in een compleet vergeten komedie.

Op dit moment is de Israëlische actrice en celeb Gal Gadot in gedachten waarschijnlijk veel bij haar geboorteland. De wereld staat daar in vuur en vlam. Als actrice zagen we haar dit jaar vier keer in Shazam! Fury of the Gods, Fast X, The Flash en Heart of Stone en in 2024 komt er meer aan.

De in Petach Tikwa, Israël geboren brunette heeft op Instagram 109 miljoen volgers en gebruikt het account vooral om aandacht te vestigen op de vele burgers die te lijden hebben onder de oorlog. We horen de laatste tijd iets minder over haar films.

Aankomende films en series
De film Snow White heeft ze al opgenomen en de Disney-film werd recent verplaatst van 2024 naar 2025. Als de stakingen definitief voorbij zijn, gaat ze waarschijnlijk aan de slag met Red Notice 2 & 3.

Het drama In the Hand of Dante van regisseur Julian Schnabel en met ook Gerard Butler, Oscar Isaac en Jason Momoa staat ook in de planning. Andere titels waaraan Gal verbonden is, zijn Fast X: Part 2, Cleopatra en mogelijk Wonder Woman 3.

Opvallend
In de komedie Keeping Up with the Joneses uit 2016 zien we Gadot in een wel erg opvallende scène. We zien haar in een kleedkamer in zwart ondergoed. Op de Insta-pagina Holllywood actress doken foto's van achter de schermen.


De 38 jarige Gal Gadot in de scène zien? Check de foto's dan op Holllywood actress en hier vind je de clip.


NieuwsFilm

meest populair