Eerste details over knettergekke nieuwe film Ari Aster (Midsommar, Hereditary)

Eerste details over knettergekke nieuwe film Ari Aster (Midsommar, Hereditary)

Na het floppen van Beau is Afraid werkt Aster opnieuw samen met Joaquin Phoenix.

Na het kritische en commerciële succes van zowel Hereditary als Midsommar, merkte regisseur Ari Aster eerder dit jaar dat drie keer niet scheepsrecht is met het floppen van zijn bizarre dramafilm Beau is Afraid.

Beau if Afraid kreeg slechts matige recensies en bracht wereldwijd een rampzalige 11 miljoen dollar binnen tegenover een budget van 35 miljoen dollar. De film was daarmee drie keer zo duur als zijn vorige twee films.

Nieuwe kans
Aster blijft echter niet bij de pakken neerzitten. Zijn volgende film Eddington, die een 'duister komische western-noir' wordt genoemd wordt spoedig al gefilmd.

Aster en Joaquin Phoenix, die na Beau if Afraid gewoon weer met Aster wil werken, werden onlangs in New Mexico gespot, waar ze op zoek zijn naar locaties om de film op te nemen.

Bizar verhaal
Nu is er via World of Reel ook een plotbeschrijving van de film online verschenen. Naar verluidt zou het verhaal zich tijdens de coronapandemie afspelen:



"Eddington gaat over een koppel (Lindsay en Marc) dat door New Mexico reist om naar Los Angeles te gaan. Ze komen door brandstoftekort echter vast te zetten in het dorp Eddington. Lindsay en Marc proberen daar hulp te vinden en lijken dat ook te krijgen van de ogenschijnlijk vriendelijke bewoners. Maar als de nacht komt, verandert dit ontvangst al snel in een ware nachtmerrie."

Pascal en Phoenix
Eerder ging al het gerucht dat Pedro Pascal de partner van het personage van Phoenix zal spelen. Het is onbekend of Pascal deze rol heeft geaccepteerd.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de opnames al in de zomer of najaar van 2023 zouden beginnen, maar door de acteursstaking zal dit waarschijnlijk pas ergens in 2024 zijn.



NieuwsFilm

meest populair