Meg Ryan laste niet zomaar een lange filmpauze in: "Je wordt beperkt in Hollywood"

Meg Ryan laste niet zomaar een lange filmpauze in: "Je wordt beperkt in Hollywood"

Meg Ryan maakte een tijdelijke stop in haar filmcarrière, maar is nu terug met haar eigen romantische komedie.

Meg Ryan viel vooral in de jaren 80 op met films als Top Gun, When Harry Met Sally en Sleepless in Seattle. Velen vinden haar de ongekroonde koningin van de rom-coms, waardoor het extra spijtig was dat ze geen films meer maakte.

Maar na een pauze van bijna tien jaar is de nu 61-jarige ster weer terug met de romantische komedie What Happens Later. Deze film bewerkte en regisseerde ze zelf. De hele film draait alleen om haar en haar ex op een vliegveld. De ex wordt gespeeld door David Duchovny, bekend van de scifi-serie X-Files.

Een tijdelijke stop
Meg vertelt exclusief in onderstaande YouTube-video aan Entertainment Tonight waarom ze tijdelijk stopte: "Ik ben geen goede celeb en ik werkte al vanaf kinds af aan in de filmindustrie. Ik vind het niet goed voor een artiest om in zo'n klein wereldje te leven. Je wordt beperkt in Hollywood."

Ze vervolgt over haar pauze die acht jaar duurde: "Ik wilde weg uit Los Angeles. Ik ben moeder. Ik wilde de vrijheid om te leven en te reizen. Ik ben gezegend met een mooi leven. Ik denk dat ik daarom nu het idee heb dat ik weer wat te vertellen heb."

Een relatie is moeilijk
Ze vertelt ook: "De film draait om waarom houden van zo gemakkelijk is, maar het hebben van een relatie zo moeilijk is. We worstelen met onszelf. We stellen vragen in de film, maar het antwoord is aan de kijer zelf."



NieuwsFilm

meest populair