"Ik kon twee weken niet naar de WC", aldus Jodie Comer na scène die net iets te ver ging

"Ik kon twee weken niet naar de WC", aldus Jodie Comer na scène die net iets te ver ging

Jodie Comer bekende dat ze het zwaar had op de filmset van de serie 'Killing Eve'.

Jodie Comer bekende dat ze het zwaar had op de filmset van de serie Killing Eve. En dat terwijl de Britse actrice uit The Last Duel en Free Guy toch wel wat gewend is.

Hier op IMDB vertelde ze over haar mysterieuze personage in de serie: "Ik moest de hele dag pasta eten, zo'n negen uur lang. Ik hoefde twee weken lang niet meer naar het toilet."

Iets belangrijks vertellen
En alsof dat niet erg genoeg was, bleek die scene nog eens extra gevaarlijk, want ze zei hier bij Entertainment Weekly: "Ze probeerde met haar manier van eten van die pasta iets te vertellen - op haar eigen kinderlijke manier."

Ze vervolgde: "De pasta was alleen erg droog en dik. Ik schoof het naar binnen, maar het bleef hangen in mijn keel en ik stikte zowat. Het staat op film. Een EHBO-er kreeg het er uit, maar mijn leven vloog aan me voorbij."

Pasta is best gevaarlijk
Gelukkig kon de ster er later wel om lachen, want van alles wat zij deed in die vier seizoenen, bleek pasta voor haar het gevaarlijkst. In de onderstaande YouTube-video van CBS Sunday Morning vertelt zij meer.



NieuwsFilm

meest populair