Deze opvallende thrillers scoren dit weekend echt enorm goed op Netflix

Deze opvallende thrillers scoren dit weekend echt enorm goed op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Locked In (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nour Wazzi | Cast: Rose Williams, Famke Janssen, Alex Hassell, e.a. | Kijk direct
De pasgetrouwde Lina krijgt het aan de stok met haar vervelende, ijskoude schoonmoeder Katherine. Een affaire binnen de familie leidt Lina op een reis van rivaliteit, ontrouw, verraad en moord - en een complot om haarzelf ten val te brengen. Lina weet daardoor al snel niet meer wie ze wel en niet kan vertrouwen.



Voleuses (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mélanie Laurent | Cast: Mélanie Laurent, Adèle Exarchopoulos, Manon Bresch, e.a. | Kijk direct
Carole en Alex zijn niet alleen partners in crime, maar ook hartsvriendinnen. De dieven zijn moe van het vluchten en besluiten te stoppen, maar niet voordat ze één laatste - en ogenschijnlijk makkelijke - klus hebben geklaard. Daarbij werken ze samen met een temperamentvolle nieuwe chauffeur. Al snel loopt de boel echter helemaal uit de hand.



Pain Hustlers (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Emily Blunt, Chris Evans, Andy Garcia, e.a. | Kijk direct
Liza Drake, een wanhopige alleenstaande moeder, weet een baan te scoren bij een farmaceutische startup. Ze krijgt de opdracht om de pijnmedicatie die het bedrijf produceert te slijten aan dokters. Dat doet ze samen met haar collega Pete Brenner, die tot alles bereid is om veel geld te verdienen. Ze heeft echter niet door dat ze onderdeel uitmaakt van een gevaarlijk afpersingsplan.



NieuwsFilm

meest populair