Drie keer Elise Schaap: om je vingers bij af te likken

Drie keer Elise Schaap: om je vingers bij af te likken

De Nederlandse actrice uit Ferry: De Serie steelt regelmatig de show.

De Nederlandse actrice Elise Schaap schittert op dit moment opnieuw in een serie die zijn roots vindt in de succesvolle misdaadserie Undercover. Als Daniëlle Bouman - van Marken is ze het oogappeltje van de Brabantse misdadiger Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers.

De in Rotterdam geboren Elise is ook populair op Instagram. Daarop heeft ze een waanzinnige 440K volgers, bijna net zoveel als Katja Schuurman. Door de jaren heen plaatste ze heel wat opvallende foto's. Via onze eerdere artikelen kun je die (nog eens) bekijken.

Haar mooiste kant zien
We zagen Elise recent in de Vogue. Ze plaatste vier mooie zwart-witfoto's op haar Instagram. "Bedankt @nlvogue dat jullie me hebben gevraagd. Het oktobernummer is nu uit," schreef ze bij de prachtige foto's.

In zwart jurkje op rode loper
"Dank voor alle hartverwarmende reacties op Stromboli. Nu in de bios," schreef Elise in november 2022 bij een mooie foto vanaf de rode loper van de Nederlandse film die je nu op Netflix ziet. Bekijk de foto in het zwarte jurkje in ons eerdere artikel.

Jurkje zakt af
In december 2021 zagen we Elise in een stijlvolle jurk. Ze droeg deze tijdens haar optreden in de tv-show Wende's Kerstkaleidoscoop van NPO. Bekijk de foto's in het eerdere artikel van FilmTotaal.

Wil je meer foto's van Elise zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair