Elise Schaap laat haar mooiste kant zien met flink wilde foto's

Elise Schaap laat haar mooiste kant zien met flink wilde foto's

De Nederlandse actrice zie je nu in het tijdschrift Vogue met mooie zwart-wit foto's.

De Nederlandse actrice Elise Schaap weet al jaren mooie rollen te pakken in de Nederlandse films, series en tv-producties. Daarnaast is ze ook een bekend celeb en nu staat ze met prachtige foto's van zichzelf in de Vogue.

Op Instagram verzamelde de actrice al een mooie 438K volgers en haar nieuwste posts gaan over haar reportage in Vogue Netherlands. En ze krijgt al heel wat positieve reacties toegestuurd.

Films en series
De Rotterdamse zal bij veel mensen vooral bekend zijn van haar rol als Danielle van Marken in de serie Undercover en de latere spin-off Ferry. Maar ze doet nog veel meer. Zo speelt ze al jaren het kassameisje Samantha in Het Klokhuis.

De afgelopen jaren duikt ze ook steeds meer op in bioscoopfilms. In 2022 speelde ze nog in de films Faithfully Yours, Soof 3, Hotel Sinestra en Stromboli en het jaar daarvoor in Ferry, Mijn vader is een vliegtuig en Herrie in Huize Gerri . Komende periode duikt ze op in Ferry: De Serie, Exen en De Z van Zus.

Mooie foto's
Nu zien we Elise dus in de Vogue. Ze plaatste vier mooie zwart-witfoto's op haar Instagram. "Bedankt @nlvogue dat jullie me hebben gevraagd. Het oktobernummer is nu uit," schrijft ze bij de foto's.


De foto's van de 41-jarige Elise Schaap in de Vogue zien? Check deze dan hier en hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair