Haar lichaam betekent alles voor Halle Berry: "10.000 dollar per maand zodat ze er op en top uitzien"

Haar lichaam betekent alles voor Halle Berry: "10.000 dollar per maand zodat ze er op en top uitzien"

Het is onduidelijk of ze een vergroting heeft gehad, maar ze wil ze graag in vorm houden.

Actrice Halle Berry heeft een aantal grote rollen in Hollywood-films gespeeld en ze had er in het verleden weinig moeite mee om pikantere scènes op te nemen. Denk maar terug aan scènes in Die Another Day en Swordfish.

De roddelbladen zijn er nog steeds niet over uit of de actrice een vergroting heeft laten uitvoeren, maar in 2015 werd via bronnen van Radar Online duidelijk dat ze een fortuin besteedt om haar borsten er perfect uit te laten zien.

Fortuin
Volgens de bronnen van Radar Online zou ze maar liefst 120.000 dollar per jaar uitgeven om ervoor te zorgen dat haar voorgevel er op en top uitziet. En ja, dat is een flinke smak met geld. De grote vraag: welke kosten heeft ze dan?

"Ze geeft ruim tienduizend dollar per maand uit aan haar decolleté en dat loont," zei een bron die de ster goed kent. "Halle heeft laserresurfacing- en aderbehandelingen ondergaan, en ze gebruikt Crème de la Mer op haar nek, borst en decolleté."

Crèmes en meer
"Dan zijn er stevige versterkende crèmes en exfoliatie, plus ze doet heel veel push-ups en borstversterkende oefeningen," voegde de bron eraan toe. "En ze zijn helemaal natuurlijk."


En: "Halle ziet er fantastisch uit en ze is trots op het feit dat ze haar uiterlijk bereikt zonder de hulp van een chirurg."

Films
Berry is ook bekend van films als Monster's Ball en X-Men, maar ook Catwoman en Dark Tide. Komende periode zien we haar in de avonturenfilm The Mothership, de actiethriller The Union met Mark Wahlberg, de horrorthriller Never Let Go van Alexandre Aja en de actiefilm Maude v Maude met Angelina Jolie.



NieuwsFilm

meest populair