Arnold Schwarzenegger grapt over zijn bikkelharde manier van opvoeden

Arnold Schwarzenegger grapt over zijn bikkelharde manier van opvoeden

Arnold Schwarzenegger deelt humoristisch vaderlijk advies en vertelt over zijn eigen strenge opvoeding.

Arnold Schwarzenegger heeft veel meegemaakt in zijn groei naar de top. De 76-jarige ster uit Terminator, Twins, True Lies en Total Recall wil op zijn beurt graag anderen motiveren.

Al jaren is het zijn missie om zijn inzichten te delen met de wereld. Daartoe heeft hij een nieuw boek, getiteld Be Useful, uitgebracht. Niets is hem te veel, want hieronder in de YouTube-video van The Graham Norton Show geeft hij op humoristische wijze ook zijn kijk op vaderschap.

Vaderlijk advies
Als de komiek Jack Whitehall uit Jungle Cruise vaderlijk advies vraagt voor zijn nieuwe Netflix-documentaire over ouderschap, antwoordt Arnold streng: "Zet dat koekje neer."

Hij vertelt daarna mild: "Maria was van het onderwijs en van hen mooie mensen maken. Ik was van de discipline: lichten uitdoen, weinig water gebruiken, de was doen, bedden opmaken, enzo."

Geen chocolademelk
Arnold vervolgt: "Als we gingen skiën en zij vanwege de kou huilden en meteen terug wilden, zei ik: 'Er is geen warme chocolademelk. Dat krijg je pas na vier afdalingen'. En dan gingen wij na anderhalf uur op de skipiste pauzeren met die warme chocolademelk."



Hij besluit met: "Het interessante is dat mijn kinderen nu wel zeggen dat zij blij zijn dat ik zo strikt was. Ze kunnen beter skiën dan hun vrienden, omdat ze leerden doorzetten. En Katherine zegt op haar beurt tegen haar dochter van drie jaar oud: 'Er is geen warme chocolademelk'."

NieuwsFilm

meest populair