Dua Lipa toont ware gezicht in badjas: 's Ochtends zonder glamour

Dua Lipa toont ware gezicht in badjas: 's Ochtends zonder glamour

Dua Lipa verrast met haar comfortabele en ontspannen look voor het MET-gala in een YouTube-video van Vogue.

Dua Lipa is een prachtige verschijning. De 28-jarige zangeres maakt dan ook veel fans blij met haar verschijning in de film Barbie. Ook zal ze in de film Argyle te zien zijn.

De ouders van de Britse ster zijn etnische Albanezen en dat is goed te zien aan haar uiterlijk. Dat maakt wel nieuwsgierig naar de dame achter alle make-up. Dua Lipa loopt er namelijk altijd volledig gestyled bij, of dat nu in een uitdagende bodysuit of een galajurk is.

Totaal onopvallend
Gelukkig maakte Vogue onderstaande YouTube-video. Het bekende modemagazine loopt mee met Dua Lipa, terwijl zij zich gereed maakt voor het MET-gala. Die jaarlijkse avond is ongelooflijk belangrijk voor modeontwerpers, sterren en media.

Waar andere sterren zich vaak alleen in glam look willen tonen, is Dua Lipa verrassend anders. Ze oogt comfortabel in haar badjas en het haar in maffe staartjes. Totaal onopgemaakt en opvallend ontspannen vertelt zij meer over wat komen gaat.

Volledig stralend
Eigenlijk zou je zo aan haar voorbij lopen op straat. Ze is haast onherkenbaar en moet nog een hoop doen na een korte nacht. Het is echter opvallend hoe dat vermoeide, maar vooral lieve gezicht, diezelfde dag nog volledig straalt. De vertrouwde, glamoureuze Dua Lipa is weer terug. Dat is pas inzet!



NieuwsFilm

meest populair