De behoorlijk intieme scènes van Emma Stone in 'Poor Things' zijn online gelekt

De behoorlijk intieme scènes van Emma Stone in 'Poor Things' zijn online gelekt

Er is veel te doen over de film, voornamelijk over alle pikante moment van de actrice.

Nog niet zo heel lang geleden verscheen de eerste trailer van Emma Stone's nieuwste film, genaamd Poor Things. Toen kregen we al te horen dat er de nodige 'pikante scènes' in de film te zien zouden zijn, maar deze staan nu zelfs al op het internet.

Poor Things is de nieuwste film van de geliefde regisseur Giorgos Lanthimos, die al eerder hoge ogen wist te gooien met aparte maar tevens sterk onthaalde films als The Lobster en The Killing of a Sacred Deer.

Verhaal
In Poor Things is de hoofdrol weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Stone, die al eerder in Lanthimos' The Favourite was te zien. Stone kruipt in de huid van Bella Baxter. Zij sterft, maar wordt weer tot leven gewekt door een excentrieke wetenschapper.

Deze wetenschapper, genaamd Godwin Baxter, wil haar als geliefde hebben, maar Bella wordt nieuwsgierig en wil haar eigen seksualiteit verder verkennen zonder Godwin. Er zitten dus best wat intieme scènes in de film, die nu al te bekijken zijn op het internet.

Hoe dan
Ondanks het feit dat de film pas in december uitkomt, zijn er nu al afbeeldingen en zelfs fragmenten online gelekt. De veronderstelling is dat deze beelden werden opgenomen tijdens recente filmfestivalvertoningen.



Lanthimos liet zich uit over de 'spannende scenes': "De seks is van groot belang in het boek, dus het is niet gek dat veel intieme momenten in de film zitten. Seksualiteit hoort bij het verhaal en Emma begreep dit meteen. Zij schaamde zich bepaald niet om haar lichaam te laten zien".

NieuwsFilm

meest populair