Matthew Perry wist topactrice Julia Roberts op deze manier helemaal in te pakken

Matthew Perry wist topactrice Julia Roberts op deze manier helemaal in te pakken

Matthew Perry overleed eerder deze week, maar gelukkig schreef hij zijn memoires op in "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" en deelt hij een leuke anekdote over zijn relatie met Julia Roberts in 1996.

Matthew Perry, de acteur uit de serie Friends, overleed eerder deze week. Maar gelukkig schreef hij zijn memoires op in Friends, Lovers and the Big Terrible Thing.

Een leuke anekdote uit dat boek is zijn kortstondige relatie met Julia Roberts. Dat was in 1996, een tijd waarin je alleen kon faxen, sms-en en bellen. Hun contact ontstond, doordat zij in een aflevering van Friends wilde verschijnen.

Onweerstaanbaar bericht
Matthew vertelde dat hij zijn waardering en respect wilde uiten voor het accepteren van een gastrol. Hij stuurde haar daarom zesendertig rozen en een onweerstaanbaar berichtje. Hierop startte een levendig gesprek per fax, waardoor ze elkaar beter leerden kennen.

Dat berichtje bij de rozen deelde hij ook in zijn memoires. Er stond: "Het enige dat leuker is dan het vooruitzicht dat jij in de show zit, is dat ik eindelijk een excuus heb om jou bloemen te kunnen sturen."

Erg korte relatie
Hun relatie hield maar twee maanden stand, maar had wel effect op Matthew. Hij vertelde dat hij op feestjes wel flirtte, maar gauw naar huis ging om te kijken of hij wel een fax had. Negen van de tien keer was dat zo.



Entertainment Tonight stelde een aantal stukjes samen uit de hitserie. Ze geven een goed beeld van de gewiekste humor die hem zo eigen was. De YouTube-video staat hierboven. Matthew speelde ook in films als Don't Look Up, The Whole Nine Yards en Three to Tango.

NieuwsFilm

meest populair