"Ik moest rennen voor mijn leven," aldus 'Pirates'-actrice Keira Knightley nadat ze voor iemand anders werd aangezien

"Ik moest rennen voor mijn leven," aldus 'Pirates'-actrice Keira Knightley nadat ze voor iemand anders werd aangezien

Keira Knightley vertelde dat mensen steeds denken dat zij een andere ster is en soms achtervolgen ze haar zelfs

Keira Knightley is een erg bekende actrice. De 38-jarige Britse ster verschijnt in kleine en grote films als Pirates of the Caribbean, Misbehaviour en Boston Strangler.

Buiten dat is ze een knappe en unieke verschijning. Ze verraste echter James Corden door te vertellen dat mensen haar vaak voor een andere ster aanzien. Ze zei zelfs: "Altijd."

Steeds achtervolgd door fans
In de onderstaande YouTube-video van The Late Late Show with James Corden vertelde ze: "Ik werd achterna gezeten op een vliegveld omdat men dacht dat ik Natalie Portman was. Maar we speelden ook elkaar in Star Wars, dus dat is niet zo gek."

Maar het kan gekker, zei ze: "Ik moest rennen voor mijn leven door een park, omdat ik werd aangezien voor Kate Winslet uit Titanic. Ook moest ik mijn man Daniel Craig gedag zeggen, maar ik ben Rachel Weisz niet."

Geduldig bij een vergissing
En het meest vreemde was wel dat ze met een fan foto's moest nemen, omdat ze Britney Spears zou zijn. Ze zei: "Die Britse actrices snap ik wel, maar een Amerikaanse zangeres? Ik merk wel dat ik beleefder ben als mensen zich vergissen, dan dat ze me echt herkennen."



NieuwsFilm

meest populair