Dakota Johnson over haar meest intieme scènes: "zo enorm pijnlijk"

Dakota Johnson over haar meest intieme scènes: "zo enorm pijnlijk"

De actrice kende met de pikante trilogie haar grote doorbraak maar perfect verliep het niet.

Dakota Johnson is voornamelijk bekend van de Fifty Shades of Grey-trilogie. Deze films zorgden voor haar grote doorbraak, maar ondanks het feit dat ze beroemd werd dankzij de reeks was het niet altijd even makkelijk om dit te filmen.

Hoewel de films niet allemaal even sterk werden onthaald, waren ze wel allen box-office successen. Er was dan ook veel over de franchise te doen vanwege alle 'pikante scènes' die hierin zitten, maar Johnson had hier soms wel moeite mee.

Reactie
Zo zegt Johnson: "Het kwam wel vaker voor dat ik klaar was met de opnames voor de dag maar me ietwat gechoqueerd voelde. Op mijn weg naar huis ging het gelukkig wel weer wat beter. Een groot glas wijn hielp ook!"

Een van de redenen hiervoor is dat haar collega Jamie Dornan af en toe te ver ging. Zo vervolgt de actrice: "Er waren best wel wat pijnlijke momenten. Zo liep ik op een gegeven moment een whiplash op toen Jamie me op een bed gooide. Dat was echt enorm pijnlijk".

Foutje
Op een gegeven moment deed Johnson zelf ook iets waardoor ze de nodige blauwe plekken opliep: "Het gaat hier om een scène die wordt opgenomen in Christians keuken. Ik dacht dat het grappig was om me in een van de kastjes te verstoppen".



Dakota, eveneens bekend van Sound of Metal en The Lost Daughter gaat verder: "Heel erg handig was dit echter niet... Het zijn namelijk niet echte kastjes, dus op het moment dat ik het deurtje dichttrek stort de hele set in. Alles viel bovenop me".

NieuwsFilm

meest populair