Charlize Theron kreeg een absurd verzoek na zoenpartij

Charlize Theron kreeg een absurd verzoek na zoenpartij

De actrice vond haar date erg knap maar wel ietwat vreemd...

Charlize Theron is alweer een hele lange tijd single, maar vroeger ging ze wel vaker op de nodige dates. De met een Oscar bekroonde actrice is een bepaald afspraakje niet vergeten en dit zal ook niet snel gebeuren als je het onderstaande verhaal leest.

Theron, o.a. bekend van Monster en Mad Max: Fury Road, was enige tijd geleden te gast bij Jimmy Kimmel Live!, waarin zij zich uitliet over een vreemde date: "Toen ik in de 20 was had ik een afspraakje met een hele knappe gozer".

Vreemd voorstel
Theron vervolgt: "Ik vond hem echt leuk en het ging allemaal erg goed. Hij kwam me ophalen om samen ergens te gaan eten. We hadden het allebei goed naar de zin. Hij bracht me na afloop terug naar huis en ik liet hem merken dat ik wel interesse had in een kus".

"We begonnen te zoenen en het was allemaal top. Toen hield hij op en fluisterde hij: 'Doe 'het' met mijn neus'. Ik zweer het, ik zal dit nooit vergeten, want ik heb sindsdien niemand anders ontmoet die het lekker vindt dat iemand dingen doet met z'n neus".

Wel of niet
De grote vraag is nu, deed de actrice iets met de neus-fetisj van deze man? Hier geeft ze ook antwoord op: "Het ging tot daar allemaal goed en ik wilde het niet verprutsen dus ik dacht: 'Oké, ik geef hem een kusje op zijn neus' maar dan zei hij weer: 'Nee, ik wil meer dan dat!'"



NieuwsFilm

meest populair