'Star Wars'-ster Daisy Ridley wordt een bikkelharde in de thriller 'We Bury the Dead'

'Star Wars'-ster Daisy Ridley wordt een bikkelharde in de thriller 'We Bury the Dead'

De 31-jarige actrice scoort de laatste tijd de ene na de andere hoofdrol.

Daisy Ridley mag dan wel een grote naam zijn in Hollywood, dit heeft ze voornamelijk te danken aan haar rol in de laatste Star Wars-trilogie. Toch is ze verder niet zo heel erg bekend, aangezien ze niet in veel andere films te zien is. Daar komt nu echter toch verandering in.

De actrice heeft getekend voor de hoofdrol in We Bury the Dead. Deze film zal gemaakt worden door Zak Hilditch. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met de verfilming van Stephen Kings geliefde boek 1922.

Verhaal
Ridley kruipt in de huid van Ava, een vrouw wier man spoorloos is verdwenen na een catastrofale militaire experiment. In de hoop ten minste zijn lichaam te vinden, besluit zij zich in te schrijven voor een 'body retrieval unit'.

Geen makkelijke taak, maar dit wordt een heuse nachtmerrie wanneer Ava en haar team erachter komen dat de lichamen van de overleden mensen terug tot leven lijken te komen. De opnames zullen in februari 2024 in Australië van start gaan.

Drukke agenda
Dit is de zoveelste film waarvoor Ridley tekent. Zo zal ze de komende jaren te zien zijn in The Marsh King's Daughter, Young Woman and the Sea en ook zal ze terugkeren als Rey Skywalker in een nieuwe Star Wars-blockbuster.



NieuwsFilm

meest populair