Hollywood-actrices De Armas, Sweeney en Kirby samen in de thriller 'Eden' van Ron Howard

Hollywood-actrices De Armas, Sweeney en Kirby samen in de thriller 'Eden' van Ron Howard

De drie knappe dames hebben hoofdrollen weten te scoren in de veelbelovende film.

Ana de Armas, Vanessa Kirby en Sydney Sweeney hebben enkele dingen met elkaar gemeen. Niet alleen worden de drie dames alsmaar groter en bekender in Hollywood, ze worden ook gezien als drie van de knapste vrouwen in de filmwereld. Nu tekenen zij allemaal voor dezelfde film.

Het gaat hier om Ron Howards nieuwe project, genaamd Eden. Howard, o.a. bekend van Cinderella Man en de recente Thirtheen Lives, wist ook voor deze film weer een behoorlijke mooie cast te strikken.

Cast
Daniel Bruhl, die al eerder samenwerkte met Howard aan Rush, tekende al eerder voor het project. Jude Law en de Armas hadden eveneens al hun handtekening gezet. Normaal gesproken zouden ook Alicia Vikander en Daisy Edgar-Jones in Eden te zien zijn, maar dit gaat toch niet door.

Vikander en Jones worden dus vervangen door Kirby en Sweeney. Ook Hans Zimmer werkt weer samen met Howard. Dit wordt alweer de tiende film van de regisseur waarvoor de wereldberoemde componist de muziek van zal verzorgen.

Wat te verwachten
De film vertelt een duister komisch verhaal waarin een groep excentrieke personages de beschaving verlaat voor de Galapagoseilanden. Daar worden ze geconfronteerd met moord en moeten ze strijden voor hun leven.



Gebaseerd op de gelijknamige roman van Charles Darwin, duikt de film ook in de diepgaande ideeën van evolutie en natuurlijke selectie. De personages zullen ook antwoorden zoeken op de prangende vraag: "Wat is nu eigenlijk de zin van het leven?"

NieuwsFilm

meest populair