De 'borstpomp' van Scarlett Johansson ging mee en ze raakte deze nog kwijt ook

De 'borstpomp' van Scarlett Johansson ging mee en ze raakte deze nog kwijt ook

De bekende actrice over de situatie: "elke milliliter is als vloeibaar goud".

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson is al jaren een van de meest begeerde Hollywoodsterren. Maar ook zij is maar gewoon een mens. Ze is inmiddels 38 jaar en heeft twee kinderen uit twee huwelijken.

Haar eerste kind kreeg ze met de Fransman Romain Dauriac. Hun dochter Rose werd in 2014 geboren. Niet veel later moest ze naar de Oscaruitreiking en tegenover Marie Claire onthulde ze dat ze een 'borstpomp' mee naar binnen smokkelde.

Kolven
De actrice moest begin 2015 tijdens de Oscaruitreiking een Oscarbekendmaking presenteren. Uiteraard zag ze er weer prachtig uit, maar er speelde op de achtergrond nog veel meer. In haar handtas zat een 'borstpomp'.

"Ik moest mijn borstkolf meenemen, omdat ik borstvoeding gaf en elke milliliter is als vloeibaar goud," grapte Johansson over de situatie. De actrice was vijf maanden ervoor bevallen en gaf dus borstvoeding.

Problemen achteraf
In het magazine onthulde ze dat op een gegeven moment de man van een vriendin de tas met de borstpomp en de melk in handen kreeg. Drie uur later zouden ze elkaar pas weer hebben gezien. Na heel wat paniek kon de man niks anders zeggen dan, "het spijt me".


De eerstvolgende film van Johansson is de romantische komedie Project Artemis van regisseur Greg Berlanti (Love, Simon). Andere rollen komen van Woody Harrelson, Channing Tatum en Colin Woodell.

NieuwsFilm

meest populair