Halloween-kostuums van 'celebs': Jessica Alba en Paris Hilton kiezen 'icon' Britney Spears

Halloween-kostuums van 'celebs': Jessica Alba en Paris Hilton kiezen 'icon' Britney Spears

Beroemdheden vieren Halloween en kiezen iconische outfits, zoals Britney Spears, 'Grease' en 'Kill Bill'.

In Amerika wordt Halloween uitgebreid gevierd en het mag gezegd: De Hollywoodsterren weten op de actualiteit mee te liften. Zo bleek afgelopen weekend Britney Spears erg populair te zijn.

De zangeres bracht immers haar memoires uit, getiteld The Woman in Me. Hierop koos Paris Hilton, de steenrijke ondernemer met een rolletje in The American Meme voor de bekende stewardess-outfit van Britney. Foto's staan hier op haar Instagram.

Verkleed als hun iconen
Jessica Alba, actrice uit de Marvel-film Fantastic Four, koos voor een iconische bodysuit van Britney Spears. Haar collega Kelly Sawyer Patricof trippelde vrolijk mee als de 'Britney verkleed als schoolmeisje'. Ze zijn te bewonderen in hun Instagram-filmpje hieronder.

Op diezelfde jaarlijkse Casamigos Halloween Party, lieten organisator Rande Gerber en zijn vrouw Cindy Crawford zich inspireren door de musical Grease. Hun dochter Kaia Gerber en Austin Butler waren verkleed als de sterren Andy Warhol en Edie Sedgwick.

Nog meer sterren
Megan Fox en Machine Gun Kelly kozen voor pakken uit de film Kill Bill, terwijl Jenna Dewan en Steve Kazee voor Edward Scissorhands kozen. Natuurlijk liepen meer sterren geheel in stijl als 'hun icoon' rond.



NieuwsFilm

meest populair