Salma Hayek bezorgde filmregisseur warme en ook behoorlijk koude momenten

Salma Hayek bezorgde filmregisseur warme en ook behoorlijk koude momenten

Straffe maatregelen nemen richting Patrick Hughes was het enige dat hielp om de opnamen goed te laten verlopen voor Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds en Salma Hayek.

De film The Hitman's Wife's Bodyguard is een aaneenschakeling van humor, actie en gevloek. De samenwerking was niet alleen een feestje voor Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds en Salma Hayek. Ook de regisseur, Patrick Hughes, genoot van het samenspel - en eigenlijk genoot hij iets te veel.

In een interview met BBC vertelde Salma Hayek: "De regisseur had pret achter de camera - zo erg dat hij een aantal opnames verknalde, terwijl wij in karakter bleven. Het was fijn om te weten dat hij het naar zijn zin had."

Opnames verknallen
Dat ging dus niet al te best op de set. Ryan Reynolds vult zelfs aan met: "Het was niet een zacht gegrinnik. Maar echt zo'n volle schaterlach uit de buik."

Desgevraagd zei Patrick Hughes: "Ik kon niet stoppen met lachen. Het was zo erg, dat zij mij en mijn monitor buiten de studio neerzetten met de deuren dicht. Het was hartje winter. Ik stond in de sneeuw, maar lachen kon ik tenminste hardop."

Straffe maatregelen
Dat waren straffe maatregelen, maar de situatie was ook onhoudbaar. Het resultaat is er naar. In de onderstaande YouTube-video van BBC Radio 1 vertellen ze het verhaal zelf.



NieuwsFilm

meest populair