Regisseur geeft update over 'Constantine 2' met Keanu Reeves

Regisseur geeft update over 'Constantine 2' met Keanu Reeves

Een verhaal ligt er, maar nu moet nog het groene licht volgen om de film ook echt te kunnen maken.

Ruim een jaar nadat de film werd aangekondigd, heeft regisseur Francis Lawrence een update gegeven over de status van het geplande vervolg op DC-verfilming Constantine uit 2005.

De eerste film bracht meer dan 200 miljoen dollar in het laatje en liet Keanu Reeves zien als de kettingrokende exorcist en demonoloog John Constantine uit de Hellblazer-strips.

Gouden trio
Reeves zal naar verwachting terugkeren voor de hoofdrol, alsmede Lawrence als regisseur en Akiva Goldsman voor het script.

De meest recente update over de ontwikkeling kwam een aantal maanden geleden van Goldsman, die toen de promotieronde maakte voor Apple-serie The Crowded Room.

Langzaam maar zeker
Goldsman gaf toen aan dat het trio het verhaal voor de film helder heeft, maar hij nog niet was begonnen aan het script omdat het vervolg op I Am Legend (ook van Lawrence) voorrang had.



Lawrence staat momenteel de pers te woord in het kader van de Hunger Games-prequel die hij heeft gemaakt en gaf een update over Constantine 2

"Constantine 2 heeft vertraging opgelopen door de schrijversstaking en we moesten een hoop obstakels trotseren om het personage te mogen benutten, omdat andere mensen de rechten van Vertigo-spul in handen hadden. Nu hebben wij die rechten.

Keanu, Akiva Goldsman en ik hebben verschillende onderonsjes gehad over het verhaal en er zullen nog meer van die meetings volgen. Het script moet nog geschreven worden, maar ik hoop dat we een echte duistere R-rated Constantine 2 zullen mogen maken."

Maar wanneer?
Omdat de acteursstaking ook aanhoudt, is het nog maar de vraag wanneer Constantine 2 precies zal verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair