Megan Fox deelt lugubere foto's op Insta en doet sterk aan iemand denken

Megan Fox deelt lugubere foto's op Insta en doet sterk aan iemand denken

Niet iedereen is even blij met haar outfit en het feit dat ze weer samen is met haar 'ex'.

Megan Fox komt wel vaker langs in het nieuws, maar dit heeft ze voornamelijk te danken aan al haar kiekjes die zij deelt op sociale media. Soms gaat het om 'pikante foto's', soms om iets controversiëlere beelden. Nu komt ze weer met enkele plaatjes die in de laatste categorie horen.

Enige tijd geleden deactiveerde de Transformers-actrice nog haar Instagram-account. Het gerucht deed al snel de ronde dat haar vriend, rapper/zanger Machine Gun Kelly, vreemd zou zijn gegaan. De twee bekendheden waren dan ook enige tijd niet meer samen.

Regels
De laatste tijd worden ze echter weer vaker samen gespot en nu deelde Fox enkele foto's waarin ze samen verkleed rondlopen. Veel van haar fans vinden het niet geweldig dat de actrice weer een relatie met hem heeft, maar dit is niet het enige dat zorgt voor gefronste wenkbrauwen.

Fox heeft namelijk een bijzondere outfit aan waarmee ze de regels van de SAG-AFTRA (de Amerikaanse vakbond voor mediaprofessionals) aan de laars lijkt te lappen. Zij vroegen beroemdheden niet te verkleden als filmpersonages tijdens Halloween om zo geen gratis reclame te maken voor studio's.

Foto's
Dit besloot de SAG-AFTRA te vragen i.v.m. de staking die plaatsvond in Hollywood, maar Fox houdt zich hier niet aan. Sterker nog, zij 'tagt' de vakbond zelfs in haar bericht.



Fox ging voor een Kill Bill-outfit van Gogo Yubari, terwijl Machine Gun Kelly ging voor de iconische look van Uma Thurmans The Bride.

NieuwsFilm

meest populair