Arnold Schwarzenegger: "Rivaliteit met Sylvester Stallone liep uit de hand"

Arnold Schwarzenegger: "Rivaliteit met Sylvester Stallone liep uit de hand"

Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone hadden in hun begintijd in Hollywood een hekel aan elkaar, maar zijn nu de beste vrienden.

Arnold Schwarzenegger was recent te gast in The Graham Norton Show. Hij vertelde daar meer over zijn historische competitie met Sylvester Stallone.

Beide sterren kennen elkaar al vanaf het begin van hun carrière en hadden al gauw een hekel aan elkaar. De ster uit Terminator, Commando en True Lies vertelde: "We waren elkaars rivalen tot in het extreme."

Flinke rivalen
Hij vervolgde over de strijd met de ster uit Rocky en Rambo: "We moesten elk het beste lijf hebben. We moesten elk meer mensen vermoorden in onze films. We moesten het grootste wapen hebben. Het liep volledig uit de hand."

Hij zei: "Toen we beiden investeerden in Planet Hollywood moesten we over de hele wereld vliegen om het te promoten. Daardoor werden we de beste vrienden. Hij is een geweldig mens en we zijn onafscheidelijk."

Nieuwe documentaire
Arnold heeft dit jaar een nieuw boek uit en een nieuwe Netflix-documentaire, getiteld Arnold. In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show vertelt hij meer.



NieuwsFilm

meest populair