Florence Pugh is zich heel bewust van haar complete lichaam

Florence Pugh is zich heel bewust van haar complete lichaam

De actrice uit Oppenheimer vindt ook iets van bepaalde mannen die een mening hebben.

Actrice Florence Pugh timmert de laatste jaren flink aan de weg. We zagen haar in films als Midsommar, Black Widow en Oppenheimer en komende tijd zal ze in nog heel wat grote films verschijnen.

De actrice is ook niet schuw om zich opvallend te kleden en te spreken over dingen die anderen misschien over het randje vinden gaan. Zo verscheen ze in 2022 in een opvallend roze jurkje tijdens de Valentino Haute Couture-show in Rome.

Volledig bewust
Op Instagram reageerde de actrice op de commentaar die er op haar jurk was, en op haar borstomvang. "Ik ben me volledig bewust van mijn borstomvang en ben er niet bang voor," schreef de zelfverzekerde Florence.

Ze reageerde vooral op - zachtjes uitgedrukt - onaardige reacties die ze op haar post voorbij zag komen. "Wat interessant is om te zien, is hoe gemakkelijk het voor mannen is om publiekelijk en met trots het lichaam van een vrouw volledig te vernietigen."

Teleurgesteld
"Zovelen van jullie wilden me laten weten hoe teleurgesteld jullie zijn in mijn 'kleine borsten', of hoe ik me zou moeten schamen omdat ik zo 'plat' ben," was de reactie van de overduidelijk zelf ook teleurgestelde actrice. "Ik leef al heel lang in mijn lichaam."


De actrice was overigens trots om de jurk te dragen. 'Ik was heel blij om de jurk te dragen, ik was alles behalve zenuwachtig. Dat was ik ervoor, tijdens en zelfs nu niet," aldus Florence. Wil je de foto's en haar volledige reactie graag zien, dan vind je deze hier op de Instagram van Florence Pugh.

Aankomende films
De actrice zie je volgend jaar in Dune: Part Two en de Marvel-film Thunderbolts. Andere films waarin ze een rol speelt zijn de romantische dramafilm We Live in Time met ook Andrew Garfield en de horrorthriller The Pack van en met Alexander Skarsgård.

NieuwsFilm

meest populair