Vier maal Sylvie Meis: om je vingers bij af te likken

Vier maal Sylvie Meis: om je vingers bij af te likken

Door de jaren heen verscheen Sylvie vaak op FilmTotaal. Hierbij wat highlights van La Meis.

Door de jaren heen verscheen Sylvie Meis tientallen keren in het Celebritynieuws van FilmTotaal. Vaak ging het om flink zomerse foto's waarmee ze nieuwe volgers aan het verzamelen is.

Hieronder een greep uit die artikelen. Sylvie staat nu op een mooie 1,4 miljoen volgers en regelmatig prijst ze haar kledinglijn van de Aldi aan, en uiteraard de nodige andere merken.

Bezweet lichaam
In 2021 zagen we Sylvie in een video waarin ze zwarte badmode aanheeft. "Als het weer onverwacht goed is in Duitsland," schreef ze bij de beelden. Bekijk via ons eerdere artikel.

Blonde Baywatch-babe
Sylvie lijkt ook wel van een dolletje te houden. In een video uit de zomer van 2021 zagen we haar over het strand rennen als Pamela Anderson. Ze deed dat om haar programma Love Island aan te prijzen. Bekijk uiteraard even die slowmotion-beelden via ons artikel uit 2021.

Verpletterend
Bij een reeks foto's in een werkelijk verpletterende jurk schreef Sylvie: ""Zo trots op mijn lieve vriendin Jasmin Erbas? en opgewonden om vanavond haar coutureshow in Berlijn bij te wonen! Bedankt voor de vele droomjurken die ik mag dragen op tal van rode lopers en tv-shows!"

Uit het zwembad
"Aangezien ik niet elke dag "uit de oceaan komen" kan posten, probeer ik in plaats daarvan deze "uit het zwembad komen" is de humor van Sylvie bij een snelle, maar zeker niet onopvallende Insta-video.

Wil je meer foto's van Sylvie zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair