Sylvie Meis is verpletterend in doorschijnend jurkje om het bloedheet van te krijgen

Sylvie Meis is verpletterend in doorschijnend jurkje om het bloedheet van te krijgen

Sylvie is bijna een prinsesje, of Barbie.

Het lijkt er niet op dat Sylvie Meis de komende jaren nog zal acteren, maar haar fans zouden dat waarschijnlijk helemaal niet erg vinden. Op een reeks nieuwe foto's op Instagram lijkt ze bijna een prinses rechtsreeks uit een Disney-animatiefilm.

Op de social heeft ze ondertussen een mooie 1,4 miljoen volgers uit vermoedelijk vooral Duitsland en Nederland. In beide landen is en blijft ze bijzonder populair. Haar nieuwste foto's krijgen een kleine 30 duizend likes.

Films en series
Op de IMDb vind je uiteraard de complete filmografie van Sylvie, geboren in Breda. Tot op heden staan er zes films en series onder haar naam. Niet bijzonder veel uiteraard, maar wie weet volgen er in de toekomst nog wat leuke optredens in romantische komedies.

Haar eerste filmrol had ze in Pista! uit 2003. Die rol, als Ice, had ze op dat moment al in de tv-serie Costa!, een verlengstuk van de eerdere film. In het vervolg uit 2022 was Sylvie helaas niet te zien. Haar laatste filmoptreden had ze in de Duitse familiefilm Misfit.

Verpletterend
"Zo trots op mijn lieve vriendin Jasmin Erbas? en opgewonden om vanavond haar coutureshow in Berlijn bij te wonen! Bedankt voor de vele droomjurken die ik mag dragen op tal van rode lopers en tv-shows! Ik kan niet wachten om alle looks vanavond te zien," schrijft Sylvie bij de drie foto's in de prachtige jurk.


De 45 jarige Sylvie Meis in haar doorschijnende jurk zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram-account.

Overigens droeg ze de jurk ook tijdens de Duitse première van de film Barbie in Berlijn, zoals te zien op andere foto's op Sylvie's Instagram.

Liever Megan Fox?
Overigens hadden we gisteren ook een aantal behoorlijk opvallende foto's van Megan Fox. Niet onaardig om even te bekijken als je Fox graag ziet.

NieuwsFilm

meest populair