De dagen voor zijn dood plaatste Matthew Perry zeer vreemde berichten op Insta: "I'm Mattman"

De dagen voor zijn dood plaatste Matthew Perry zeer vreemde berichten op Insta: "I'm Mattman"

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de geliefde acteur kwam te overlijden.

Gisteren kwam er nogal tragisch nieuws langs op FilmTotaal. Matthew Perry, de wereldberoemde acteur uit de sitcom Friends, is namelijk overleden. Niemand zag dit aankomen, maar de manier waarop hij is gestorven zorgt wel voor enkele vraagtekens.

De acteur was in de geliefde serie te zien als Chandler. Hij speelde dit personage maar liefst tien seizoenen lang, dat bekend staat om zijn komische karakter met een serieuze ondertoon. Voor vele fans komt de klap dan ook behoorlijk hard aan.

Doodsoorzaak
Vorig jaar bracht Perry nog zijn autobiografie uit, waarin hij liet weten behoorlijk lang gekampt te hebben met alcohol en drugsverslavingen. Zo zei de acteur dat hij de laatste seizoenen van Friends niet eens echt 'meekreeg' vanwege het feit dat hij altijd onder invloed was.

De acteur werd dood aangetroffen in zijn jacuzzi in zijn huis in Los Angeles. Hoewel er geen drugs in het huis werden gevonden, heeft de politie wel een onderzoek ingesteld om erachter te komen wat er nu precies is gebeurd.

Laatste bericht
De nodige fans vinden zijn laatste Instagram-bericht tamelijk cryptisch. Hierin zit Perry in zijn jacuzzi en schrijft hij hierbij: "Oh, dus het warme water zorgt ervoor dat jij je goed voelt? Ik ben Mattman".


En zo waren er nog een aantal vreemde "Mattman"-berichten die niet echt een enorm doel lijken te hebben. Bekijk ze op de Insta-pagina van Perry.

"Friends"
Hieronder is weer het bericht te zien dat na Perry's dood op de Friends-Instagram-pagina kwam te staan. Er staan inmiddels honderden reacties van fans en bekendheden die Perry bedanken voor alles wat hij ons gebracht heeft.



NieuwsFilm

meest populair