Paris Hilton zorgt in stewardess pakje voor een bloedheet weekend met Halloween

Paris Hilton zorgt in stewardess pakje voor een bloedheet weekend met Halloween

De megaceleb eert een andere celeb in een enorm herkenbaar stewardess pakje.

Eerder dit jaar zagen we actrice en megaceleb Paris Hilton nog in een opvallend pitspoespakje bij de Formule 1 tijdens de Britse Grand-Prix. Nu heeft ze haar Halloween-outfit prijs gegeven en deze is dit keer niet echt eng te noemen. Integendeel zelfs.

Met haar 25 miljoen volgers deelde Paris beelden van het outfitje dat als twee druppels water lijkt op dat van Britney Spears. Ze droeg het kostuum onder meer in de videoclip van haar hit Toxic. Binnen de kortste keren had Paris een half miljoen vind-ik-leuks.

Films
Op de IMDb zien we dat de ster uit films als The Hottie & the Nottie en House of Wax twee films in de planning heeft staan. De eerste is de misdaadkomedie The Trainer waarin ze te zien is naast namen als Bella Thorne, Gina Gershon, Stephen Dorff en Steven Van Zandt.

Daarna lijkt China Game te gaan verschijnen, een actiefilm uit China waarin Zuyang Sun de hoofdrol speelt. De film volgt een Chinese gangster die Hong Kong verlaat om in Amerika zijn vermiste zus te vinden.

Stewardess
Bij de beelden op Insta schrijft Paris: "Ter ere van onze Koningin. Fijne Halloween. #IconsOnly." Een van de reacties luidt: "Hoe kan Paris er ZO prachtig uitzien, ze lijkt wel 20 jaar".


De 42-jarige Paris Hilton als stewardess zien? Check de beelden op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair