Deze opvallende thrillers scoren dit weekend echt enorm goed op Netflix

Deze opvallende thrillers scoren dit weekend echt enorm goed op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Pope's Exorcist (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Avery | Cast: Russell Crowe, Daniel Zovatto, Peter DeSouza-Feighoney, e.a. | Kijk direct
Pater Amorth wordt door de Paus naar een oude abdij in Spanje gestuurd om de zaak te onderzoeken van een jongetje genaamd Henry. Hij lijkt bezeten te zijn door een angstaanjagende demon. Tijdens zijn onderzoek stuit Amorth echter ook op een heel andere bevinding. Hij ontdekt een eeuwenoud complot dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.



Old Dads (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Burr | Cast: Bill Burr, Bobby Cannavale, Bokeem Woodbine, e.a. | Kijk direct
Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millennial te zijn. Het drietal merkt als snel dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren.



Pain Hustlers (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Emily Blunt, Chris Evans, Andy Garcia, e.a. | Kijk direct
Liza Drake, een wanhopige alleenstaande moeder, weet een baan te scoren bij een farmaceutische startup. Ze krijgt de opdracht om de pijnmedicatie die het bedrijf produceert te slijten aan dokters. Dat doet ze samen met haar collega Pete Brenner, die tot alles bereid is om veel geld te verdienen. Ze heeft echter niet door dat ze onderdeel uitmaakt van een gevaarlijk afpersingsplan.



NieuwsFilm

meest populair