Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele vreemde film

Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele vreemde film

In november verschijnt deze opvallende komediefilm met 'Star Wars'-icoon Mark Hamill op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een opvallende komediefilm: The Machine. Daarin speelt de bekende Amerikaanse komediant Bert Kreischer een versie van zichzelf die iets krankzinnigs beleeft.

Kreischer is een stand-up comedian die bekend is geworden onder de artiestennaam 'The Machine'. In zijn meest bekende show vertelt hij over hoe hij ooit op een uit de hand gelopen studentenreis naar Rusland in aanraking kwam met gangsters.

Wraak
Nu, tientallen jaren later, is hij een behoorlijk uitgebluste komiek. Hij wordt opnieuw met zijn verleden geconfronteerd wanneer dezelfde criminelen hem en zijn vader Bert (gespeeld door Star Wars-icoon Mark Hamill) ontvoeren en meenemen naar Rusland.

De gangsters willen hem laten boeten voor wat hij in het verleden heeft gedaan: hij zou een erfstuk hebben gestolen. Kreischer kan zich daar echter niets meer van herinneren en wordt gedwongen om diep in zijn geheugen te graven. Ondertussen krijgt hij de kans om de band met zijn vader te herstellen.

Netflix
The Machine staat in Amerika sinds vorige maand al op Netflix en hoewel de recensies van critici niet heel positief waren, trok de film een groot publiek. Komedie blijft dan ook deels subjectief.


In Nederland komt de film volgende maand uit: vanaf 18 november is hij beschikbaar. Een melding ontvangen op deze dag? Klik hier.

NieuwsFilm

meest populair