Acterende dochter van jaren 80-lieveling Molly Ringwald lijkt steeds meer op haar moeder

Acterende dochter van jaren 80-lieveling Molly Ringwald lijkt steeds meer op haar moeder

Molly Ringwald is erg trots op haar oudste dochter, Mathilda Gianopoulos, die een eerste filmrol heeft gekregen in 'Idea of You'.

Molly Ringwald is vanaf de jaren 80 een geliefde actrice. Ze is te zien in films als The Breakfast Club, Pretty in Pink, Electric Boogaloo, Teaching Mrs. Tingle, Bad Things en Kissing Booth.

De nu 55-jarige ster vertelde aan People trots te zijn op haar dochter Mathilda Gianopoulos. Haar oudste kind is alweer 20 jaar en deelt zij met Panio Gianopoulos. Ze hebben ook een tweeling van 14 jaar oud, Adele en Roman.

Dochter heeft filmdebuut
Mathilda zal voor het eerst te zien zijn in een film, getiteld Idea of You van de regisseur Michael Showalter. Mathilda zei over haar moeder: "Zij leerde me alles. Ze zei ook: 'Wees bereid te wachten en wees vriendelijk'. Iets wat je altijd zou moeten doen."

Molly zei over haar dochter: "We hebben lang nagedacht over haar keus om ook te gaan acteren. Ze heeft het vaker gedaan. Het is een moeilijke baan, maar ik denk dat zij weet waar zij aan begint."

Moeder en dochter
Meer over hen en de foto's staan hier in het artikel van People. Molly plaatste ook onderstaand Instagram-bericht met foto's van haar opgroeiende dochter.



NieuwsFilm

meest populair