"Zo worden ze enorm", Jennifer Lawrence schreeuwde het uit tijdens stomende filmscène

"Zo worden ze enorm", Jennifer Lawrence schreeuwde het uit tijdens stomende filmscène

Tijdens de opnames van No Hard Feelings werd het erg warm op de set voor JLaw.

Actrice Jennifer Lawrence is en blijft een talentvolle actrice en ze valt ook vaak op doordat ze geen blad voor de mond neemt. Tijdens de opnames van haar recente film No Hard Feelings was dat ook het geval.

In No Hard Feelings wordt Lawrence's losbandige personage Maddie door de ouders van een 19-jarige zoon ingehuurd om hem te verleiden. Hij is was vreemd en neemt nog weinig actie om een meisje te versieren.

Stomend
In meerdere scènes gaat Lawrence verder dan ze ooit heeft gedaan en ze gaf al aan er geen enkele moeite mee te hebben. Veel fans waarschijnlijk ook niet. Op de set was het ook een dolle boel.

Tijdens de opnames in een ijskoud Hungarije van No Hard Feelings had ze namelijk ook haar woordje klaar. De crew zorgde ervoor dat de actrice het niet koud kreeg. Ze hadden de heaters zo hoog gezet dat ze het enorm heet kreeg.

Wat doe je?
??"Wat doe je met de temperatuur! Mijn t-p-ls worden zo enorm!" zei ze tijdens The Ellen Show over de hitte op de set. In de film zelf zien die er overigens niet overdreven groot uit, dus wie weet is de temperatuur wat lager gezet.


No Hard Feelings verscheen eerder dit jaar in de bioscoop en wist wereldwijd $87,1 miljoen op te halen bij een productiebudget van $45 miljoen. Je kijkt de film nu via Pathé Thuis en het duurt waarschijnlijk niet lang voordat de komedie ook op Netflix staat.

NieuwsFilm

meest populair