Emily Ratajkowski gaat los in haar slaapkamer

Emily Ratajkowski gaat los in haar slaapkamer

Het opvallende model en de parttime actrice laat weer van zich zien op Instagram.

In 2013 kreeg Emily Ratajkowski de wereld helemaal stil met haar optreden in de videoclip van het nummer Blurred Lines van Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell. Tegenwoordig is ze vooral model en krijgt ze nog velen even stil met haar foto's op Instagram.

De in Londen geboren Emily heeft op de social bijna 31 miljoen volgers en met haar laatste post wist ze een kleine negenhonderdduizend vind-ik-leuks te verzamelen. Geen wonder, we zien haar in haar slaapkamer, misschien een klein beetje verveeld.

Nieuwe fIlm
Op de IMDb zien we dat we nog wachten op haar vermoedelijk laatste film. Die film heet Bright Futures en naar verwachting debuteert de film ergens op een tv-zender of streaming. Wanneer is nog niet duidelijk.

Alweer even geleden gaf Emily aan dat ze niet meer gaat acteren. In gesprek met de Los Angeles Times gaf ze aan dat "Hollywood niet spoort". Daarnaast voelde ze zich als een "stuk vlees" dat door mensen werd "beoordeeld".

Slaapkamer
Wil je dus iets zien van Emily dan ben je waarschijnlijk aangewezen op de modebladen of haar Instagram. Op de laatste zien we haar nu in haar slaapkamer. "werken vanuit bed," schrijft de opvallende brunette erbij. Wil je de acht foto's zien, klik dan op onderstaande link.


De 32 jarige Emily in haar slaapkamer zien? Check de reeks foto's dan nu hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair