Vanaf vandaag nieuw op HBO Max: Horrorhit 'The Nun 2'

Vanaf vandaag nieuw op HBO Max: Horrorhit 'The Nun 2'

De demon Valak is terug en jaagt jou nu thuis de stuipen op het lijf.

De bekende demonische non uit de Conjuring-films is terug en jaagt jou nu ook thuis weer de stuipen op het lijf. Vanaf vandaag is de recente bioscoophit The Nun 2 namelijk exclusief te streamen op HBO Max.

We hebben het hier vanzelfsprekend over het vervolg op de ontzettend succesvolle - én enge - horrorfilm The Nun uit 2018. Het tweede deel is geregisseerd door Michael Chaves, die eerder de derde Conjuring-film maakte.

Het verhaal
1956, Frankrijk. Na de moord op een priester, spreidt het kwaad zich opnieuw. Zuster Irene (Taissa Farmiga), die haar confrontatie met de demon Valak (Bonnie Aarons) overleefde, leeft tegenwoordig een anoniem bestaan in een Italiaans klooster.

Ze wordt echter gedwongen om in actie te komen wanneer blijkt dat Valak is ontsnapt en bezit heeft genomen van haar goede vriend Maurice (Jonas Bloquet). Samen met Debra (Storm Reid), een rebelse non in opleiding, grijpt ze in.

Naar HBO Max
The Nun 2 verscheen begin september in de bioscopen. Critici zijn het erover eens dat de film nóg enger is dan zijn voorganger. Kijk hem dan ook zeker niet alleen thuis op de buis.


Aan de bioscoopkassa's wist deze spookprent maar liefst 263 miljoen dollar op te halen en nu is hij dus te streamen op HBO Max. Klaar voor een horroravondje? Ga dan hier direct naar de film.

NieuwsFilm

meest populair