Deze vergeten actiefilm op Netflix wordt nu sterk bekeken

Deze vergeten actiefilm op Netflix wordt nu sterk bekeken

Netflix heeft de film Run & Gun uit 2022 online gezet en de film staat nu in de Netflix Top 10.

Verleden jaar verscheen de film Run & Gun via Video on Demand in Nederland. Bizar veel aandacht kreeg de actiefilm niet en velen zijn de film waarschijnlijk alweer vergeten. Tot nu! Run & Gun komt namelijk binnen op de vijfde plaats in de Netflix Top 10.

Run & Gun alias The Ray komt van schrijver en regisseur Christopher Borrelli en Netflix omschrijft de film met woorden als "offbeat, actie" en "op de vlucht". Er zijn rollen voor onder andere Ben Milliken, Angela Sarafyan en Richard Kind.

Matig ontvangen
Mogelijk zou je een goede ontvangst verwachten, maar helaas valt dat tegen. De Audience Score op Rotten Tomatoes komt niet verder dan 44 procent en de IMDb noteert een 5,2/10 na een kleine tweeduizend stemmen.

"De affiche van Run & Gun sprak mij aan en dus ben ik blind in deze film gegaan. Hoewel het geen hoogvlieger is, zat ik toch de hele tijd geamuseerd toe te kijken. Het doet mij toch een beetje aan een typische jaren 80 actiefilm denken. Alleen al het rare kapsel van Ben Milliken, die ik overigens niet kende. Het hele idee van het Mandela effect is wel grappig, hoewel er verder niets mee wordt gedaan," schrijft Duke Nukem op MovieMeter.

Nu op Netflix
Ben je nieuwsgierig naar Run & Gun, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een ex-crimineel moet voor een laatste klus zijn gewelddadige verleden aanspreken om zijn achterbakse werkgevers te verslaan en zijn gezin te beschermen.

NieuwsFilm

meest populair