Drie keer Katja Schuurman: om je vingers bij af te likken

Drie keer Katja Schuurman: om je vingers bij af te likken

Katja in een bad vol schuim, voor heel Amsterdam en bezweet in de volle zon.

Door de jaren heen verscheen Katja Schuurman tientallen keren in het Celebritynieuws van FilmTotaal. Vaak ging het om haar zomerse foto's waarmee ze nieuwe volgers aan het verzamelen is.

Hieronder een greep uit die artikelen. Katja staat nu op een prima 484K volgers en regelmatig prijst ze haar nieuwe films aan, allerlei merkjes en nog veel meer.

In bad vol schuim
"Lekker opwarmen in bad. Even goed voor jezelf zorgen, zeker op van die regenachtige dagen. Zo fijn. Én belangrijk!" schreef ze in januari 2021 bij een foto in bad. Wil je Katja graag even in bad zien zitten? Bekijk deze dan via het eerdere FilmTotaal-artikel.

Heel Amsterdam
"#uitzicht #waarommakkelijkdoenalshetmoeilijkkan #precocolijf," schreef de Nederlandse celeb bij de foto genomen in Amsterdam in april 2021. Check de foto in het eerdere artikel Katja Schuurman toont haar lichaam voor heel Amsterdam.

Bezweet
"Morgenochtend ga ik nog even alleen kijken. Klassieke muziek in mijn oren.. Wat een schoonheid.. En dan... Vegas! Balans bij de gratie van uitersten," schreef Katja een foto in de volle zon. Bekijk de foto via dit artikel: Katja Schuurman bezweet in laag shirtje.

Wil je meer foto's van Katja zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair