Salma Hayek bevestigt: "ze worden alleen maar groter"

Salma Hayek bevestigt: "ze worden alleen maar groter"

De rug van Salma Hayek doet er pijn van, haar borstomvang neemt om verschillende redenen toe.

Actrice Salma Hayek zien we regelmatig in het celebritynieuws voorbij komen met opvallende eigen foto's op Instagram. De actrice is namelijk vaak op vakantie of een weekendje weg in een warm oord.

Ze deelt de foto's met haar 27,1 miljoen volgers en ze krijgt ook regelmatig miljoenen vind-ik-leuks op haar posts. Dit komt vaak doordat ze in een opvallende jurk of badmode te zien is. En ja, die zitten dan ook om haar lijf gegoten.

Alleen maar groter
Tijdens een Red Table Talk-video, onder meer te zien op Facebook, verklapt de actrice dat haar borstomvang alleen maar toeneemt. Dit zou onder meer komen door gewichtstoename, zwangerschap en menopauze.

"Bij sommige vrouwen worden ze kleiner, maar bij sommige vrouwen die aankomen zie je dat de borsten groeien. En bij andere vrouwen die kinderen borstvoeding geven, groeien de borsten en blijven ze zo. En dan in sommige gevallen als je in de menopauze bent gaan ze weer groeien."

Last van haar rug
"En ik ben toevallig een van die vrouwen waarbij het bij elke stap gebeurde: toen ik aankwam, toen ik zwanger werd en toen ik in de menopauze zat," aldus de actrice uit onder meer de Marvel-film Eternals.


"Veel mensen hebben gezegd dat ik een borstvergroting heb," voegde Hayek toe. "Ik neem het ze niet kwalijk. Mijn borsten waren kleiner, net als de rest van mijn lichaam. Maar ze zijn gewoon vele, vele maten blijven groeien."

Last van rug
Ze geeft ook aan dat het soms helemaal geen pretje is. "Mijn rug heeft er echt last van," zei de nu 57 jarige Hayek in 2021. "Niet veel mensen praten hierover."


Over een tijdje zien we Hayek weer op het witte doek. De actrice speelt de hoofdrol in de film Without Blood, een oorlogsdrama geregisseerd door Angelina Jolie. Andere rollen zijn voor Demián Bichir, Juan Minujín en Andrés Delgado.

NieuwsFilm

meest populair