Deze intieme scène van Brad Pitt en Marion Cotillard bezorgde Pitt heel wat problemen

Deze intieme scène van Brad Pitt en Marion Cotillard bezorgde Pitt heel wat problemen

Angelina Jolie vermoedt overspel van Brad Pitt met Marion Cotillard, huurt privédetective in, dient echtscheidingspapieren in.

Angelina Jolie en Brad Pitt leken jaren erg gelukkig met elkaar. Maar volgens bronnen rond het wereldberoemde Hollywood-koppel werd dat minder en verknalde Brad de boel definitief met de film Allied. Hij had het namelijk iets te gezellig met zijn collega, de actrice Marion Cotillard.

Angelina Jolie vermoedde echter dat Brad overspel pleegde op de filmset en huurde een privédetective in. Die bevestigde dat haar echtgenoot aanrommelde. Ook feestte Brad erop los als een man in midlife crisis in een omgeving van harddrugs en prostituees.

Flinke midlife crisis
Zelf zei Marion Cotillard, bekend uit films als The Dark Knight Rises, hier in US Weekly over de hete seksscene in de auto: "Alles was gechoreografeerd. Er was veel oefening nodig om te weten wat het lichaam moet doen."

Ze vervolgde op die persconferentie: "Pas dan kun je acteren en de emoties de vrije loop laten, omdat je niet hoeft te denken: Wat doe ik straks? Zal ik bovenop hem gaan zitten? Het is een vreemde situatie."

Echtscheiding werd werkelijkheid
Angelina was het zat en diende de echtscheidingspapieren in. Zij vertelde echter alleen dat Brad met zijn wiet- en alcoholverslaving geen goede vader kon zijn. Meer staat hier in het artikel van Page Six.

NieuwsFilm

meest populair