Het hele make-up team van Ryan Reynolds haat hem nu: 'Deadpool' transformatie verpest

Het hele make-up team van Ryan Reynolds haat hem nu: 'Deadpool' transformatie verpest

Werken met Ryan Reynolds in 'Deadpool 3' is een uitdaging, getoond in een hilarische YouTube-video.

Je zal maar behoren tot het make-upteam van de nieuwe Deadpool 3 en overgelaten zijn aan de grillen van een ster. Ryan Reynolds toont op hilarische wijze hoe het werken met hem verloopt in een video op YouTube-Shorts.

In het filmpje is te zien dat verschillende mensen uren bezig zijn om hem te transformeren naar Merc with a Mouth. Het is engelengeduld. Als men denkt dat het af is, zegt Ryan: "Nee, het is niet goed. Het moet opnieuw, mensen."

Al twee keer eerder
De 47-jarige komiek trekt zonder pardon alle protheses af, waarop zuchtend alle make up artists bij hem weglopen. Op de achtergrond hoor je iemand vloeken en een ander zegt: "Het wordt een lange dag vandaag."

Het filmpje met de droge tekst: "Dit gebeurde twee keer" beslaat waarschijnlijk een hele dag op de filmset. Maar men laat dus alleen het aanbrengen en het loshalen van de protheses zien. En heel waarschijnlijk zit Ryan de dag erna opnieuw uren in de make-up om Merc te zijn.

Transformeren is niet gemakkelijk
Het is een grappige manier om aan de fans te tonen hoeveel werk in het transformeren gaat zitten. De fans zullen wel nog even moeten wachten, want de nieuwe film staat pas einde 2024 gepland voor uitgave. In de onderstaande YouTube-video van Vancityreynolds is de clip te zien.



NieuwsFilm

meest populair